Hodnocení a recenze :

5,0
5,0 z 5 hvězd (založeno na 23 hodnoceních)
Výborné100%
Hodně dobré0%
Průměrné0%
Slabé0%
Špatné0%

Lepšího Dj nenajdete!

31 května, 2024

Lépe jsme si vybrat nemohli. Venca je skvělý člověk, hodný, vtipný a velice vstřícný. Nic pro něj není problém. Parádně řídil a moderoval naší svatbu, dokázal se přizpůsobit a dělat skvělou show! A hudební vkus? Bezkonkurenční! 🤩 Svatebčané si ho chválili a my také. Moc děkujeme a rozhodně doporučujeme, s ním si svatbu maximálně užijete. ☺

Martina a Martin Koukalovi

skvělá svatba díky Vaškovi

20 července, 2023

Chtěla bych za mě i manžela a všechny hosty poděkovat za skvělou atmosféru, kterou Vašek vytvořil na naší svatbě. Díky jeho moderování se všichni skvěle bavili od začátku až do konce. Je to profík, který ví, co dělá a dělá to rád. Ještě jednou moc děkujeme!

Hana Assi

Svatba 17.6.2023

16 července, 2023

Děkujeme za parádní výkon Dj Venci. Byli jsme naprosto spokojení.

Pokud budete vybírat Dj, tak s Vencou nebudete litovat. 🙂

Pochmanovi

Svatba 17.6. 2023

18 června, 2023

Měli jsme to štěstí, že jsme se účastnili svatby, kterou moderoval Venca. Hned od první chvíle jsme věděli, že to bude bavič, ale to co předvedl bylo fakt skvělé. Vždy věděl co a kdy říct, opravdu jsme se bavili. A když přišli na řadu hry tak nás až bolelo břicho od smíchu. Vencu s čistým svědomím můžeme doporučit všem a sami se budeme těšit třeba jednou na naší vlastní svatbě. 🙂

Pája a Kačka

Showman Venca

11 června, 2023

DJ Vencu jsme si vybrali na naší svatbu, protože na několika akcích, které moderoval jsme byli, vždy to byla super zábava.

Ale to co Venca předvedl, bylo nad našim očekáváním, přesně věděl co kdy hrát a co kdy říct.

Celou tu nervózní atmosféru neskutečně odlehčil, takovým způsobem, že se zapojili i ti největší stydlíni.

Spoustou skvěle vybrané muziky rozproudil zábavu a když přišli na řadu hry, tak už to byla neskutečná lavina smíchu a soutěžení.

Podle nás je to člověk, který se pro to co dělá narodil.

Ještě jednou díky VENCO !!!!

Franta a Lucka

Skvělý DJ!

5 června, 2023

DJ Vencu můžeme jen doporučit. Viděli jsme ho na jedné svatbě a byl rozhodně nejlepší ze všech, proto jsme si ho i vybrali na náš svatební den. Byl vždy po ruce, když bylo potřeba svolat svatebčany, svatební hry byly také v jeho režii. Byli jsme moc spokojeni a neměnili bychom 🙂 V & V

Veronika Rihova

Skvělý DJ a moderátor!

11 srpna, 2022

Děkujeme za super zábavu na naší svatbě 6.8., kde nejen že Venca zařídil veškerou muziku, osvětlení a nazvučení. Ale zároveň rozproudil dobrou náladu i super svatební hrou kočár, na kterou nikdy ale opravdu nikdy nezapomeneme. Pomohl svolat svatebčany, když bylo potřeba. Děkujeme!

Tomáš Bergl

Skvělé 👍

24 července, 2022

Bylo to super 👍!

Markéta

Moderátor/kamarád

24 července, 2022

Celou svatbu, na kterou jsem byla pozvaná, jsem si myslela, že Venca je kamarád svatebčanů……bylo to super, vyloženě přátelské, milé, vtipné, nenucené, vše nám zahrál na přání a bylo to hodně různých žánrů z rozlišných desetiletí(-:…..zkrátka, super párty, na kterou budu ráda vzpomínat👍

Barbora Skopkova

Svatba v Krokonoších 22.7.2022

24 července, 2022

Byla jsem hostem na svatbě kde byl DJ Venca a musím všem sdělit, že je nejenom skvělý DJ, ale také velmi dobrý moderátor, dále je schopen koordinovat průběh celé svatby, zorganizoval mnoho vtipných her pro svatebčany. Byl s námi až do 02 do rána, kdy byl schopen všem zahrát na přání cokoliv! Následně vše sbalil a odjel z Krkonoš až do Ústí! Mohu jen doporučit! Je to fakt božan!!! Tereza Kočiška

Tereza Kočišová

Úžasný moderátor, skvělý bavič

11 července, 2022

Naprostá spokojenost. S Vencou byla skvělá komunikace a jsme rádi, že jsme si na náš svatební den vybrali právě jeho. Díky němu jsme se všichni náramně bavili. Hudba byla skvělá a jako moderátor byl bezkonkurenční.

Ještě jednou moc děkujeme.

Lucka a Lukáš

Sympaťák Venca a bezva DJ

28 června, 2022

V jeho podání je každá akce profesionální, zábavná no prostě SUPER!

100% Doporučení 👌

Martina

Nejúžasnější moderátor 💜

20 června, 2022

Úžasný den s Vencou!

Neskutečný borec, bavič a hrozně milý člověk. Jsme strašně rádi, že byl součástí našeho krásného dne, lépe jsme si nemohli vybrat 🤗

Strašně moc děkujeme!!

Nicol a Petr

Bombastický moderátor!

5 června, 2022

S panem Dj Vencou jsme byli velice spokojeni. Milý, ochotný, mistr v oboru, srandy kopec. Všichni jsme byli nadšeni. Jsme rádi, že jsme zvolili právě jeho.

Děkujeme za bezvadnou spolupráci.

Tereza Fujava

Super

5 června, 2022

Milý a příjemný DJ se smyslem pro vkus a styl, zábava, všichni nadšený a spokojený, moc děkujeme za spolupráci.

Lidka Slepčíková

Skvělý moderátor

18 května, 2022

Pán byl velice sympatický a šikovný. Upřesnil všem kde co najdou a zahrál několik písní na přání. Zvolil vždy vhodnou zábavu dle aktuální situace a ujistil se, že se všichni baví. Určitě doporučím dál.

Eliška

Bezkonkurenční 👌🏼

10 dubna, 2022

Naprosto skvělý a milý člověk který přesně ví co zahrát. Zvuk kvalitní,moderování je vždy zábavné. Za nás naprostá spokojenost jak na naší svatbě tak na našich zábavách. Doporučuji 👌🏼

Adéla

Naprostá spokojenost!

9 ledna, 2022

Vřele doporučuji všem, kteří si přejí mít dokonalou svatbu. Hrál a moderoval svatbu mojí sestře a všichni byli nadšení. Kvalitní ozvučení, milý přístup, zábava a tento sympatický mladý muž, vám zaručeně ze svatby vytvoří nezapomenutelný zážitek. Za nás naprostá spokojenost. Děkujeme.

Petra

Vynikající

27 září, 2021

Naprostá spokojenost můžu jen doporučit.

Andrea

Spokojenost

23 srpna, 2021

Naprostá spokojenost, jak s přístupem, tak i se zábavou

Petra

All inclusive zabava

18 srpna, 2021

Vaška jsem měl na obou mých svatbách a naprostá spokojenost. Zajistí muziku na obřad a následné tance, na party, stará se o zábavu a o hladký průběh svatby. Je to pohodář a profík, kterého budu dále doporučovat.

Vladislav

Naprostá spokojenost

13 srpna, 2021

Byli jsme velice spokojení.Moderovani i zábava pro lidi na naší svatbě byla bezkonkurenční 👌 Vaška mohu jen doporučit.

Jitka

Vynikající

3 srpna, 2021

Naprostá spokojenost co se týče moderování i hudby. Moc jsme se bavili a celková atmosféra díky vám byla fajn. Budu doporučovat dál 😊

Tereza
×