Hodnocení a recenze :

5
Rated 5 out of 5
5 z 5 hvězd (založeno na 17 hodnoceních)
Výborné100%
Hodně dobré0%
Průměrné0%
Slabé0%
Špatné0%

Skvělý DJ a moderátor!

Rated 5 out of 5
11 srpna, 2022

Děkujeme za super zábavu na naší svatbě 6.8., kde nejen že Venca zařídil veškerou muziku, osvětlení a nazvučení. Ale zároveň rozproudil dobrou náladu i super svatební hrou kočár, na kterou nikdy ale opravdu nikdy nezapomeneme. Pomohl svolat svatebčany, když bylo potřeba. Děkujeme!

Tomáš Bergl

Skvělé 👍

Rated 5 out of 5
24 července, 2022

Bylo to super 👍!

Markéta

Moderátor/kamarád

Rated 5 out of 5
24 července, 2022

Celou svatbu, na kterou jsem byla pozvaná, jsem si myslela, že Venca je kamarád svatebčanů……bylo to super, vyloženě přátelské, milé, vtipné, nenucené, vše nám zahrál na přání a bylo to hodně různých žánrů z rozlišných desetiletí(-:…..zkrátka, super párty, na kterou budu ráda vzpomínat👍

Barbora Skopkova

Svatba v Krokonoších 22.7.2022

Rated 5 out of 5
24 července, 2022

Byla jsem hostem na svatbě kde byl DJ Venca a musím všem sdělit, že je nejenom skvělý DJ, ale také velmi dobrý moderátor, dále je schopen koordinovat průběh celé svatby, zorganizoval mnoho vtipných her pro svatebčany. Byl s námi až do 02 do rána, kdy byl schopen všem zahrát na přání cokoliv! Následně vše sbalil a odjel z Krkonoš až do Ústí! Mohu jen doporučit! Je to fakt božan!!! Tereza Kočiška

Tereza Kočišová

Úžasný moderátor, skvělý bavič

Rated 5 out of 5
11 července, 2022

Naprostá spokojenost. S Vencou byla skvělá komunikace a jsme rádi, že jsme si na náš svatební den vybrali právě jeho. Díky němu jsme se všichni náramně bavili. Hudba byla skvělá a jako moderátor byl bezkonkurenční.

Ještě jednou moc děkujeme.

Lucka a Lukáš

Sympaťák Venca a bezva DJ

Rated 5 out of 5
28 června, 2022

V jeho podání je každá akce profesionální, zábavná no prostě SUPER!

100% Doporučení 👌

Martina

Nejúžasnější moderátor 💜

Rated 5 out of 5
20 června, 2022

Úžasný den s Vencou!

Neskutečný borec, bavič a hrozně milý člověk. Jsme strašně rádi, že byl součástí našeho krásného dne, lépe jsme si nemohli vybrat 🤗

Strašně moc děkujeme!!

Nicol a Petr

Bombastický moderátor!

Rated 5 out of 5
5 června, 2022

S panem Dj Vencou jsme byli velice spokojeni. Milý, ochotný, mistr v oboru, srandy kopec. Všichni jsme byli nadšeni. Jsme rádi, že jsme zvolili právě jeho.

Děkujeme za bezvadnou spolupráci.

Tereza Fujava

Super

Rated 5 out of 5
5 června, 2022

Milý a příjemný DJ se smyslem pro vkus a styl, zábava, všichni nadšený a spokojený, moc děkujeme za spolupráci.

Lidka Slepčíková

Skvělý moderátor

Rated 5 out of 5
18 května, 2022

Pán byl velice sympatický a šikovný. Upřesnil všem kde co najdou a zahrál několik písní na přání. Zvolil vždy vhodnou zábavu dle aktuální situace a ujistil se, že se všichni baví. Určitě doporučím dál.

Eliška

Bezkonkurenční 👌🏼

Rated 5 out of 5
10 dubna, 2022

Naprosto skvělý a milý člověk který přesně ví co zahrát. Zvuk kvalitní,moderování je vždy zábavné. Za nás naprostá spokojenost jak na naší svatbě tak na našich zábavách. Doporučuji 👌🏼

Adéla

Naprostá spokojenost!

Rated 5 out of 5
9 ledna, 2022

Vřele doporučuji všem, kteří si přejí mít dokonalou svatbu. Hrál a moderoval svatbu mojí sestře a všichni byli nadšení. Kvalitní ozvučení, milý přístup, zábava a tento sympatický mladý muž, vám zaručeně ze svatby vytvoří nezapomenutelný zážitek. Za nás naprostá spokojenost. Děkujeme.

Petra

Vynikající

Rated 5 out of 5
27 září, 2021

Naprostá spokojenost můžu jen doporučit.

Andrea

Spokojenost

Rated 5 out of 5
23 srpna, 2021

Naprostá spokojenost, jak s přístupem, tak i se zábavou

Petra

All inclusive zabava

Rated 5 out of 5
18 srpna, 2021

Vaška jsem měl na obou mých svatbách a naprostá spokojenost. Zajistí muziku na obřad a následné tance, na party, stará se o zábavu a o hladký průběh svatby. Je to pohodář a profík, kterého budu dále doporučovat.

Vladislav

Naprostá spokojenost

Rated 5 out of 5
13 srpna, 2021

Byli jsme velice spokojení.Moderovani i zábava pro lidi na naší svatbě byla bezkonkurenční 👌 Vaška mohu jen doporučit.

Jitka

Vynikající

Rated 5 out of 5
3 srpna, 2021

Naprostá spokojenost co se týče moderování i hudby. Moc jsme se bavili a celková atmosféra díky vám byla fajn. Budu doporučovat dál 😊

Tereza
×