Hodnocení a recenze :

5
Rated 5 out of 5
5 z 5 hvězd (založeno na 8 hodnoceních)
Výborné100%
Hodně dobré0%
Průměrné0%
Slabé0%
Špatné0%

Skvělý moderátor

Rated 5 out of 5
18 května, 2022

Pán byl velice sympatický a šikovný. Upřesnil všem kde co najdou a zahrál několik písní na přání. Zvolil vždy vhodnou zábavu dle aktuální situace a ujistil se, že se všichni baví. Určitě doporučím dál.

Eliška

Bezkonkurenční 👌🏼

Rated 5 out of 5
10 dubna, 2022

Naprosto skvělý a milý člověk který přesně ví co zahrát. Zvuk kvalitní,moderování je vždy zábavné. Za nás naprostá spokojenost jak na naší svatbě tak na našich zábavách. Doporučuji 👌🏼

Adéla

Naprostá spokojenost!

Rated 5 out of 5
9 ledna, 2022

Vřele doporučuji všem, kteří si přejí mít dokonalou svatbu. Hrál a moderoval svatbu mojí sestře a všichni byli nadšení. Kvalitní ozvučení, milý přístup, zábava a tento sympatický mladý muž, vám zaručeně ze svatby vytvoří nezapomenutelný zážitek. Za nás naprostá spokojenost. Děkujeme.

Petra

Vynikající

Rated 5 out of 5
27 září, 2021

Naprostá spokojenost můžu jen doporučit.

Andrea

Spokojenost

Rated 5 out of 5
23 srpna, 2021

Naprostá spokojenost, jak s přístupem, tak i se zábavou

Petra

All inclusive zabava

Rated 5 out of 5
18 srpna, 2021

Vaška jsem měl na obou mých svatbách a naprostá spokojenost. Zajistí muziku na obřad a následné tance, na party, stará se o zábavu a o hladký průběh svatby. Je to pohodář a profík, kterého budu dále doporučovat.

Vladislav

Naprostá spokojenost

Rated 5 out of 5
13 srpna, 2021

Byli jsme velice spokojení.Moderovani i zábava pro lidi na naší svatbě byla bezkonkurenční 👌 Vaška mohu jen doporučit.

Jitka

Vynikající

Rated 5 out of 5
3 srpna, 2021

Naprostá spokojenost co se týče moderování i hudby. Moc jsme se bavili a celková atmosféra díky vám byla fajn. Budu doporučovat dál 😊

Tereza